Hoogsensitiviteit

Gepubliceerd mei 23, 22
3 min read

Hoogsensitief Persoon

Zit jij met angsten waarvan je niet loskomt? Holistische EMDR kan ingezet worden als jij te maken hebt gehad met een heftig trauma zoals een ongeval, pesten, incest, een ziekte, oorlogstrauma, verlies van een dierbare, scheiding, enzovoort. Met holistische EMDR zou je van deze trauma’s los kunnen komen. Klankschaal massage/ontspanningssessie Maak kennis met de klankschaal ontspanningssessie bij ons in Assen (Holistisch Energetische Masseur) (hoogsensitiviteit).

Hoog SensitiefOpleiding Holistisch Therapeut

We geven individuele maar ook voor een kleine groep klankschaal ontspanningssessies. Tijdens deze sessie word je ondergedompeld in het geluid en de trillingen van de klankschalen. Een totale ontspanning van lichaam en geest. Wij gebruiken de klankschalen soms ook tijdens de meditaties (elke woensdagavond na opgave) (holistisch coachen).

Opleiding Holistisch En Systemisch Leven

HolistischOpleiding Reiki Therapeut

Holistische geneeskunst is gericht op de mens in zijn geheel. Opleiding holistisch therapeut. Holistisch stamt af van het woord Holos dat ‘geheel, allesomvattend’ betekent. Tijdens mijn behandelingen hanteer ik een holistische aanpak. Dat wil zeggen op fysiek – mentaal – emotioneel – energetisch en spiritueel niveau. Vanuit de holistische visie bestaat alles uit energie.

Gecertificeerde Holistische Opleiding Tot Coach En ConsulentOpleidingen: Holistisch Therapeut

Als je energie lekker stroomt, voel je je goed en gaan de dingen moeiteloos in je leven. En vaak zit er ergens in ons systeem wel een blokkade. Zo’n blokkade is energie die langzaam beweegt of zelfs stilstaat. Daar hoef je geen last van te hebben of je accepteert het omdat je de oorzaak kent en weet dat het tijdelijk is (denk bijvoorbeeld aan verdriet na het verlies van iemand of iets).

Holistisch Therapeut Opleiding

Wat nodig is, is dat de energie in je systeem weer gaat doorstromen en blokkades worden opgeheven. Wanneer je niet lekker in je vel zit, kan het best zijn dat de oorzaak van jouw probleem ergens anders ligt dan je aanvankelijk denkt. Zo kan een lichamelijke klacht een mentale, emotionele of een energetische oorzaak hebben en andersom (Holistisch Energetische Masseur).

Als Holistisch Therapeut ga ik met jou op zoek naar de blokkades die je hinderen en help ik je om jouw energie weer in beweging te brengen. Dit doe ik door gebruik te maken van energetische technieken en coaching, met Reiki als basis (Opleidingen - Spirituele lessen). Bij de behandeling geef ik via mijn handen universele energie (Reiki) door.

Hoogsensitief Persoon

Spirituele OpleidingOpleiding Reiki

Door mijn ruime ervaring op invoelend, spiritueel en analytisch gebied kunnen we een specifieke aanpak kiezen die bij jou past - Opleiding Holistisch lichaamswerk. Vanuit een holistische visie belicht ik jouw hulpvraag en kijk ik graag samen met jou naar diepere oorzaken van jouw klacht. Ik help jou in het verkrijgen van inzicht in de situatie óf om de oorzaak van het probleem of de klacht te achterhalen.

  • Holistisch Therapeut
  • Reiki 1 Cursus
  • Reiki 2 Cursus
  • Reiki 3 Cursus


In het geval van chronische klachten zijn er doorgaans meer behandelingen nodig - Holistisch Therapeut Opleiding. Samen overleggen we wat wenselijk, nodig en haalbaar is - Beroepsopleiding Holistisch Energetisch Therapeut.


Energetisch CoachOpleiding Holistisch Therapeut

Hoe werkt holistisch?

Holisme gaat over het gegeven dat alles in het leven onderdeel uitmaakt van één groot geheel (inclusief de kosmos) en alles onlosmakelijk aan elkaar verbonden is. Dit geldt voor mens, dier en natuur. Het is een levensfilosofie en is niet op feiten gebaseerd. Dit maakt dat er ook een groep mensen is die sceptisch is.

Hoe leef je holistisch?

Voor ons betekent holisme een manier van leven waarbij je jezelf ziet als onderdeel van een groter geheel. En als je op die manier naar jezelf kijkt, handel je als vanzelf met meer respect voor mens, dier en natuur.

Waarom het van belang is als therapeut het eigen lichaam te kennen?

Een energetisch therapeut helpt je om de energie in je lichaam opnieuw in balans te brengen. Op deze manier stimuleert energetische therapie het zelfhelend vermogen van je eigen lichaam en pak je jouw klachten aan op een dieper niveau.

Waar komt holisme vandaan?

De naam holisme staat voor 'geheel' en is afgeleid van het Griekse Holos. Een holistische visie betekent dus dat je alles als één geheel ziet. En dat maakt holisme tot een interessant item: allesomvattend, non-dualistisch en bovenal verbindend.
Opleiding Holistisch Therapeut

Meer van Massage

Navigation

Home

Latest Posts

Chiropractie En Fysiotherapie

Published Oct 12, 22
9 min read

Schorre Stem

Published Oct 04, 22
10 min read

Keelpijn

Published Aug 23, 22
10 min read